10

Komentari (10)

Vela82
Penal jest nema sta, ali nijr za crvenog, nije namjerno dirao, udarila ga je u nogu pa se odbila u ruku! Svako od vas bi u toj situaciji pomjerila nekako ruku da ispadne da si izbacio rukom! I sad valja jos jednu tekmu da James odmori zbog ne logicnih sudija u Engleskoj
Osvaldo000
Ma vi ste idioti ovo je crveni od kako pratim nogomet
King_Kenny
...zestoko ih je ostetio jer ne dozvoljava liku da namjerno brani gol rukama.
Eduard
Tacno se ne vidi da je konjina na liniji zamahla rukom da izbaci loptu. Treba ga jos kaznit 3 utakmice zabrane igranja zbog toga sto je glup
Karameho
Penal čist al crveni NIKAD!! Klasični glupi Engleski sudac !
Realist
Pa ako je rukom sprjecio gol onda je crveni
kn0x
Navijam za liverpool da se zna u startu, cist penal, pretjeran crveni mogo je zuti dati da bude tekma top, borba do kraja.
King_Kenny
@kn0x ...covjek namjerno odbranio gol rukom,nije ga pogodila lopta...cist crveni...jos se pravi lud nije mu nesto jasno.
user1625662227
Pogledaj snimak iz drugog ugla, lopta je od tijela odbila se na ruku. Penal nije upitan ali crveni karton nije bio potreban. Dobio je crveni zbog zamaha rukom, ali kad gledaš iz drugog ugla, stekneš drugi dojam.
Realist
Svako igranje rukom u toj situaciji nemjerno ili slucajno je po pravilima crveni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.