Salah izjednačio protiv Chelseaja, ali svi se pitaju da li je sudija žestoko oštetio Plavce?

Na Anfieldu je sada 1:1

Salah izjednačio protiv Chelseaja, ali svi se pitaju da li je sudija žestoko oštetio Plavce?

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola igraju na svom terenu derbi 3. kola Premiershipa protiv Chelseaja.

Plavci su uspjeli da prvi dođu do prednosti kada je u 22. minuti sjajan gol glavom postigao Havertz nakon asistencije Jamesa.

Međutim, Liverpool je u samom finišu došao do izjednačenja, a u centru pažnje bio je sudija Anthony Taylor.

Taylor je svirao penal za domaće nakon što je pogledao snimak uz pomoć VAR-a i vidio je da je James igrao rukom nakon udarca Manea.

Međutim, mnogi smatraju da je napravio veliku grešku što je igraču Chelseaja pokazao direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jamesa je lopta udarila prvo u butinu i odbila se u ruku i čini se da je bila prestroga odluka da dobije crveni karton. No, pored svih prigovora Taylor nije mijenjao svoju odluku, a Salah je poravnao na 1:1.

Šta se dešavalo na Anfiledu u sudijskoj nadoknadi pogledajte OVDJE.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vela82
Penal jest nema sta, ali nijr za crvenog, nije namjerno dirao, udarila ga je u nogu pa se odbila u ruku! Svako od vas bi u toj situaciji pomjerila nekako ruku da ispadne da si izbacio rukom! I sad valja jos jednu tekmu da James odmori zbog ne logicnih sudija u Engleskoj
10 1
Karameho
Penal čist al crveni NIKAD!! Klasični glupi Engleski sudac !
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi