Kraj jedne trofejne ere: Odlazi Jurgen Klopp?
FOTO: EPA

Ljeto će biti uzbudljivo

Kraj jedne trofejne ere: Odlazi Jurgen Klopp?

Haris Zilić

Liverpool je vezao tri poraza u Premiershipu.

Od borbe za titulu, došli su u situaciju da se bore za plasman u Ligu prvaka.

Ostrvski mediji donose vijest, da bi Jurgen Klopp mogao na ljeto napustiti klupu Redsa, iako ima ugovor do 2024. godine.

Navodno će Klopp obaviti razgovore sa vlasnicima oko pojačanja na ljeto, obzirom da ove zime nisu bili široke ruke. Dovedeni su Davies i Kabak i to hitno u situaciji kada su ostali na jednom štoperu.

Wijnaldum ide u Barcelonu, klub napušta Matip, upitan je ostanak Origija i još nekih igrača, tako da će tri pojačanja minimalno biti prioritet na ljeto. Redsima će trebati kvalitetan defanzivac i kvalitetan veznjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp ima svoje želje. Mediji na Ostrvu pišu kako će prezentirati vlasnicima. U slučaju da ne ispune njegove želje ni na ljeto, jedna od trofejnijih era u evropskom fudbalu, mogla bi biti završena na ne baš lijep način.

Njemački stručnjak ima veliku podršku navijača, ali evidentno je da se na Anfieldu iza drugih vrata krije alarm.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
On ako de Liverpool narednih 30 godina nece nista osvojiti
9 0
MUFCDOGROBA
kolko vi druze lupate sta je ovo zatecen sam... Kakav Wijnaldum i Barcelona ste dobro vi?
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti