Klopp je dobio vijesti koje bacaju osmijeh na lice
FOTO: EPA

Liverpool očekuje paklen finiš sezone

Klopp je dobio vijesti koje bacaju osmijeh na lice

Haris Zilić

Pred Liverpoolom je uzbudljiv finiš sezone, a Redsi će se boriti za naslov u Evropa ligi i engleskom Premiershipu gdje je totalna ludnica i gledamo jednu od najuzubudljivijih sezona posljednjih godina.

Jurgen Klopp je tokom sezone imao veliki problem sa povredama, a čini se da se situacija popravlja pred kraj sezone.

Napokon je stiglo i malo dobrih vijesti za Kloppa i navijače Liverpoola.

U trenažni proces vratili su se Trent Alexander Arnold, Stefan Bajčetić i Diogo Jota što će svakako Kloppu olakšati posao u sastavljanju tima.

Pogotovo raduje povratak Jote jer su Redsi u u posljednje vrijeme imali problema sa relizacijom.

Oglasi

Primejra radi u dvije utakmice protiv Manchester United u FA Cupu i prvenstvu Liverpool je uputio 63 udarca prema golu, a zabio četiri gola.

Za vikend su se propisno ispromašivali protiv Uniteda u remiju od 2:2, a gubitak dva boda bi ih mogao koštati na kraju moža i titule.

Lider u Premiershipu je sada Arsenal sa 71 bodom, isti broj bodova ima Liverpool, ali slabiju gol razliku od Topnika, Manchester City je trećepalsirani sa 70 osvojenih bodova.

Liverpool očekuje i dvomeč četvrtine finala Evropa lige protiv Atalante, a ako prođu u polufinale tmao ih čeka bolji iz dvomeča Benfice i Marseilla.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju sezone Jurgen Klopp napušta klupu Liverpoola pa je i aktuelna tema oko novog trenera.

Na početku godine Redsi u osvojili Liga kup savladavši Chelsea u finalu i tako su osvojili prvi trofej u sezoni.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi