Liverpool jutros odradio trening na stadionu Espanyola zbog bizarne odluke Jurgena Kloppa

Nije htio ništa da rizikuje

Liverpool jutros odradio trening na stadionu Espanyola zbog bizarne odluke Jurgena Kloppa

Endin Čaušević

Liverpool večeras igra u gostima protiv Barcelone prvu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Izabranici Jurgena Kloppa sinoć su u Barceloni odradili zvanični trening na Camp Nou, a poznato je da je to tradicionalno posljednji trening neke ekipe pred utakmicu.

Međutim, u Liverpoolu su napravili potez koji je totalno zbunio javnost u Španiji. Naime, Redsi su jutros ponovo odlučili da treniraju, a ono što je mnoge iznenadilo to su uradili na stadionu gradskog rivala Espanyola.

Mundo Deportivo objavio je danas da su u Liverpoolu imali namjeru da odrade tajni trening, ali su znali da to ne mogu uraditi na Camp Nou ili u blizini njega.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Klopp je htio da jutros obavi trening s igračima i izabrao je stadion Espanyola zbog toga što se bojao da bi neko iz Barcelone mogao da špijunira njihov trening.

Utakmica između Barcelone i Liverpoola igra se večeras s počekom u 21 sat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi