Ljeto će biti pakleno, ali i tužno za navijače Liverpoola - Tri velike zvijezde odlaze sa Kloppom

Tvrde novinari iz Engleske

Ljeto će biti pakleno, ali i tužno za navijače Liverpoola - Tri velike zvijezde odlaze sa Kloppom

E. Oštraković

Navijači Liverpoola sinoć su se nadali da će Manchester United uspjeti ostvariti pozitivan rezultat protiv Manchester Cityja, ali to se nije dogodilo.

Liverpool se u posljednjoj sezoni sa Kloppom na klupi bori za titulu prvaka Engleske, ali sada su stigle vijesti koje nimalo neće obradovati navijače ovog kluba.

Naime, engleski mediji tvrde da će tri prvotimca zajedno sa Kloppom napustiti ekipu Liverpoola ovog ljeta.

Klopp je u januaru javno rekao da će na kraju sezone napustiti klupu Liverpoola i da prvo ide na odmor od godinu dana, a da će zatim preuzeti neki drugi klub.

Glavni razlog zbog kojeg Klopp ide jeste to što mu je ponestalo energije i što mu treba odmora jer ne može da radi iste stvari ponovo i ponovo...

Oglasi

Obzirom da Klopp ide to je povuklo i sumnju kod pojedinih igrača da li oni treba da ostanu dio Liverpoola ili je savršen trenutak da i oni odu zajedno sa trenerom.

Tako Englezi tvre da će tri ključna fudbalera napustiti Liverpool, a radi se o Van Dijku, Mohamedu Salahu i Alissonu Beckeru.

"Okosnica tima će otići na ljeto. Alisson, Van Dijk i Salah su igrači koj će otići iz kluba.

Razlog je taj jer su svjesni da sa bilo kojim drugim trenerom ne mogu da ostvare takvu povezanost kao što je bila sa Kloppom.

Van Dijk je već priznao da ne zna da li će ostati dio Liverpoola nakon što Klopp ode iz kluba, a kako tvrde Englezi on jedan od igrača koji ide iz kluba.

Naravno nakon svega Van Dijk se pokušao "izvući".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dosta stvari izvučeno je iz konteksta. Volim klub, volim navijače. Posvećen sam Liverpoolu", kratko je rekao nedavno igrač Liverpoola.

Sigurno je da je pred nama jako zanimljivo ljeto, barem kada je riječ o Liverpoolu. Novi trener dolazi, a očekuju se i velike promjene u ekipi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
Rasulo
0 0
Gaston
Vama neko u ss.ba kantini podvaljuje LSD u hranu. Ne može zdrav insan ovoliko halucinirati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi