Skandal u Engleskoj - Vlasnik Nottinghama utrčao na teren i napao sudije nakon poraza od Liverpoola

Nimalo lijepe scene

Skandal u Engleskoj - Vlasnik Nottinghama utrčao na teren i napao sudije nakon poraza od Liverpoola

E. Oštraković

Sjajnu utakmicu u okviru Premiershipa odigrali su Nottingham Forest i Liverpool, a gosti su slavili pobjedu nakon što su postigli gol u 99. minuti utakmice.

Iako je glavni sudija utakmicu produžio za osam minuta, propustio je priliku da svira kraj, te je minut nakon isteka sudijske nadoknade Liverpool preko Nuneza došao do pobjede.

Nije Liverpool bio bolji protivnik na ovoj utakmici i činilo se kako će kiksati na ovom gostovanju, ali Nunez ih je uspio spasiti duboko u sudijskoj nadoknadi.

Alexis Mac Allister je centrirao, a Nunez je postigao gol golavom za veliko slavlje svojih saigrača, ali i navijača Liverpoola.

Gol Nuneza pogledajte OVDJE.

Oglasi

Pravi haos nastao je kada je sudija svirao kraj utakmice. Cijela klupa Nottinghama utrčala je na teren, a Paul Tierney se razmahao kartonima zbog prigovora.

Osim što je gotovo svima sa klupe pokazao žuti karton Tierney je isključio pomoćnog trenera Stevena Reida.

Na teren je utrčao i vlasnik domaće ekipe Evangelos Marinakis koji je kako tvrde engleski mediji napao sudije i to verbalno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Galamio je za njima, nazivao ih raznim imenima, te ih je pratio sve do njihve svlačionice, a još uvijek nije poznato šta se tamo dešavalo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...obecali im Arapi lovu ako otkinu bod,zato je tako nervozan...treba ih kazniti zestoko za ovo...
1 1
Ade1
Pa ljudi moji Dobro ga nisu ubili, igralo se dok loserpol nije dao go, i oni se ko fol bore za titulu a svako kolo imaju 12 igraca ba terenu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi