14

Komentari (14)

AmarSahi
Nije on budala, ostatak lige pošalje igrače na utakmice repke, ovaj ima vremena za treninge i ima vremena da smisli još par izgovora zašto su izgubili tekmu.
MentalMan87
**** te reprezentacija ne treba im ni dat. Toliko para primaju u klobovima od reprezentacije nemaju ni feninga,bezveze rizikovat glupe repke kad igraju nema potrebe
Robijasi_It
Koji klosar postade ovaj lik
BogatiDijasporac
Simpa je bio, sad je vec poceo da se gubi. Mourinho 2.0
user1579409590
Nije se on poceo da gubi on je uvjek bio na strani Igraca.. Das bringt die Spieler kako on kaze..
BogatiDijasporac
Nijedan trener nema pravo da zahtijeva zabranu igranja ZVANICNIH reprezentativnih utakmica. Prijateljske, razumijem.
AmarSahi
@user1579409590 Ali brate, koliki klošar moraš da budeš da zabraniš igračima da predstavljaju svoju repku, zemlju u kojoj su rođeni i koju vole, pusti ba te tvoje utakmice protiv Sheffield Uniteda, unaprijed već znaš da ćeš izgubit', ali neka, samo da je izgovora što gubite.
user1599499530
Puko si ti brate...najbolje da ti daju titulu za zelenim stolom da ne igrate nikako svaki ti ***** smeta.
user1579409590
Tebi nebi smetalo da si na njegovom Mjestu Jaro jel.. Hajmo iz pocetka da krenemo: Liverpool je od starta ove Sezone imao ukupno 14 Povredjeni Igraca, jos mu samo fali sad da se zbog ovih Nacionalni utakmicama neko zarazi od Igraca.. Sve u svemu Liverpool je imao najvise Povredjeni u Ligi da nije ovog sranja bilo sa Povredjenim Igracima..nebi Liverpool sad bio gdje stoji nego bi bio na Prvom Mjestu i branio bi svoju Titulu..
user1599499530
Sta svi trebamo gledat sta njemu smeta?? Bil tebi smetalo da ti Pjanic i DZeko ne igraju za repku i milionima drugih ljudi i svi trebaju ispastat radi liverpula jer to ce odma pocet primjenjivat i drugi klubovi.
Robijasi_It
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti