Liverpool konačno prihvatio ponudu Cityja

Sterling ide na Etihad

Liverpool konačno prihvatio ponudu Cityja

Edmir Škorić

Liverpool je prihvatio ponudu Manchester Cityja za Raheema Sterlinga.

Dugo je City pokušavao da dovede engleskog reprezentativca i sada je očito na dobrom putu. 

Liveprool je odbijao nekoliko ponuda sa Etihada. Građani su nudili 30, pa potom i 40 miliona funti, no oba puta su Redsi to glatko odbili.

Na kraju je Liverpool postavio cijenu 50 miliona funti. Iako se isprva činilo da City više nije zainteresovan, poslao je novu ponudu, koja je, ipak, prihvaćena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mjesecima traje saga oko Sterlingovog odlaska sa Anfielda, a mladi nogometaš je u posljednje vrijeme bio u sukobu sa trenerom Brendanom Rodgersom i upravom baš zato što ga nisu željeli pustiti.

Sada je čini se sve gotovo, City će za 49 miliona funti otkupiti ugovor sjajnog ofanzivca.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.