Sterling se nakon bojkota vratio na trening Liverpoola

Razočarao Gerrarda

Sterling se nakon bojkota vratio na trening Liverpoola

Saga oko mogućeg transfera Raheema Sterlinga traje više od mjesec dana, a ni četiri sedmice uoči početka nove sezone ne zna se šta će biti s njim.

Sjajni krilni napadač propustio je posljednjih nekoliko treninga pravdajući se da je "bolestan", a danas se napokon vratio na Anfield i stavio na raspolaganje treneru Brendanu Rodgersu.

Novonastala situacija mnogo je razljutila klupsku legendu Stevena Gerrarda, koji je u razgovoru za ugledni Sky Sports prokomentarisao ponašanje Raheema Sterlinga. 

"Raheem treba razgovarati s vlasnicima i s trenerom Brendanom Rodgersom, a ne glumiti da je bolestan i odbijati ići na put. Liverpool ima milione navijača diljem svijeta i većina želi i dalje gledati Sterlinga u crvenom dresu pa nije pošteno prema njima da se tako ponaša", istakao je Gerrard. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cijelu situaciju u ovom prijelaznom roku će pokušati iskoristiti Manchester City. Britanski mediji špekulišu da će Građani za dovođenje Sterlinga izdvojiti 55 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.