Liverpool šalje Sterlinga u rezervni tim!

Ukoliko City ne ponudi 70 miliona eura

Liverpool šalje Sterlinga u rezervni tim!

Sapunica oko Sterlinga traje li traje, a najnovije vijesti koje dolaze iz Liverpoola kažu da će mladi fudbaler biti prebačen u rezervni tim kluba sa Anfielda ako Manchester City za njega ne ponudi 70 miliona eura.

Sa Etihada su najavili da će već danas poslati novu zvaničnu ponudu za engleskog reprezentativca. City je spreman Sterlinga platiti 61 milion eura, ali u Liverpoolu ne žele da čuju za obeštećenje ispod zadane cijene od 70 miliona eura.

Zbog problematičnog ponašanja na pripremama Liverpoola u Aziji, Sterling je na sebe navukao gnjev navijača, uprave ali i legendi poput Stevena Gerrarda. Mladi fudbaler je izmišljao povredu i prijetio neodlaskom na pripreme. Na kraju im se ipak priključio, ali to više nije to.

U Liverpoolu su izgubili strpljenje sa Sterlingom i poručili su mu da će od naredne sezone igrati za rezervni tim, ukoliko za njega ne stigne adekvatna ponuda iz Cityja. Mladi ofanzivni veznjak se nalazi u neobičnoj situaciji, a šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.