15

Komentari (15)

Turgut2
Hebi izgledalo kao o ican start na loptu ali kako se igrac sa loptom gubio ravnorezu nogu je stavio ispod klizece noge ovova sto je klizio Ovo je jedan od razloga zasto sam ja da se klizanje Mikne iz nogometa jer to vecinom rade nemocni. Znam ja to uvijek se igralo tako bla bla isto tako bi smanjio igru na 60 min sa nekim manjim promjenama da bi s evis ego a dalo i da s elopta ne zadrzava znaci moras nesto napraviti sa loptom ne da je molujes po deset minuti pa onda nesto se proba znaci gubimo namjanje 30 minuta po tekmi silovanjem lopte i pocnea da zijevas
Emin_Podzic
Sva sreca nemas pravo da odredjujes pravila
rocccavela
Kako je bolan pobjegao, prvi covjek prisao i zvao pomoc?!
Shaba
Ovom bi sad dao suspenziju duplo duzu od predvidjenog roka oporavka ovog momka. Krkanski, bespotrebno.
bosnjak19781998
kakvo koljeno, jeste li vi ćoravi? zglob...
King_Kenny
...ovo je lom noge vjerovatno,ali sudija ne svira ni faul za Liverpool,tek nakon intervencije VAR-a daje crveni...ovako je i Pickford polomio Van Dijka prosle sezone,sudija ni po g*zici da se pocese...tako se sudi Liverpoolu u EPL,dobijes faul tek kad igracu Liverpoola otkines nogu.
Robijasi_It
****te sudija u guzicu sta hos rec kakav faul je bio covjek uklizao normalno a noga mu je ostala skoro pa ispod ledja
Osvaldo000
Hebem ti mater glupu
King_Kenny
@Robijasi_It ...hajde pregledaj jos jednom snimak,start sa ledja s obje noge,uklijestio mu nogu i doslo je do loma naravno...ali kao sto rekoh,za neke ovo nije ni faul,tek kad noga ostane 3 metra od tijela,tada je faul za Liverpool.
bosnjak19781998
jesi naporan kralju, isti komentar postavljaš na 12 različitih portala, Van Dijk je u toj situaciji prošle sezone bio u OFSAJDU, poslije što je došlo do te povrede je spret nesretnih okolnosti, nije ga lik namjerno startovao na koljeno da mu s**** ligamente, šta si očekivao penal za lpool i crveni za everton a Van Dijk 2 metra u ofsajdu tad? da zazmiri na ofsajd i VAR?
King_Kenny
@bosnjak19781998 ...znaci ako je igrac u ofsajdu smijes mu slomiti obje noge,neces dobiti karton?...pa bilo bi mrtvih na svakoj utakmici kada bi to tako moglo...sto se starta tice,Pickford startovao s obje noge na njega,loptu nije ni dotakao...inace,ako ti se ne citaju moji komentari kliknes na moj nick i imas tamo opciju BLOKIRAJ,kliknes tu i ne vidis vise moje komentare...i nauci pravila fudbalske igre da se ne provaljujes.
bosnjak19781998
Jedno je slomiti nogu igraču kao što je u ovoj situaciji ovaj Elliotu i to iz igre, a jedno je u situaciji gdje nije sviran ofsajd nego penal, pa onda VARom jasno vidjeno da je Van Dijk u ofsajdu, situacija poslije tog je spret nesretnih okolnosti, da mu je nogu slomio dobio bi crveni sigurno, ali ovako otkud je sudija znao da je ovaj njemu ligamente pokidao, jel to on ortoped il ima rendgen u ocima il sta?
King_Kenny
@bosnjak19781998 ...dobro kralju,jel se ti pravis mutav ili si glup?...po pravilima je bio offside,ali se radilo o opasnom startu sa obje noge,znaci opasna igra sa ciljem da povrijedis protivnika,to se moglo vidjeti na VAR...offside ostaje i daje se crveni karton golmanu...ja ne pricam o dijagnozama nego o opasnoj igri koja je na kraju dovela do teske povrede protivnika.
Viper20
A pasalo je kad vas je Var Gurao do titule VAR-WHAT EVER LIVERPOOL NEED heh
King_Kenny
@Viper20 ...kako te VAR moze gurati do titule,de nam to malo objasni???...zar nije bilo logicnije da su ih gurali dok nije bilo VAR kako ne bi ljudi mogli vidjeti to guranje...ali znamo ko se gurao 30 godina,a ko nije osvojio titulu 30 godina jer nije guran nego pljackan redovno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.