28

Komentari (28)

Grepka
Krađe uobičajene protiv lfc, da nije tako već bi bio najmanje na +5 , koliko god se upinjete sa glupostima(hejteri lfc) utoliko će biti slađe osvojiti EPL, već nakon Siti-Arsenal vraća se lfc na čelo i gutajte prašinu!
Mel_Glupsonn
Kakav penal magarci loserpoluvci.. samo tražite penale ..hocete nazor pobjede ..čovjek se zabio u njega ko sivonja..
Kyle8812
Svinja ti je mama koja te tako glupog rodil
rauber_bh
Sta si ti gledo živ bio?
Mel_Glupsonn
Podrinjac opusti se da ti ne bi šamarčinu opalio magarac jedan balavi hehe
Palanori
De si guzijooo gnjido ljudskoga roda...
Culer
Očigledan, jasan penal. Istina nesmotreno, ali udaranje igrača đonom u predjelu grudnog koša. Koliko je PL fantastično takmičenje, sudije su im katastrofalno zaostali.
FudbalskiGenije
Nije penal, ovi svaku utakmicu traže 2-3 penala lol
Grepka
Niko ne traži više od retardiranog Brune Penaldezai smrdljivom pavova Silve Bernarda, dva najveća smrada u EPL, Bernardo svaku utakmicu zasluži šamarčina Bruno nokaut!i
Manijakcolonia
Prema pravilniku Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA), sudac može dosuditi penal ako smatra da je igrač napravio prekršaj koji je spriječio ili smanjio mogućnost postizanja gola. Međutim, sudac također mora uzeti u obzir kontekst situacije, kao što su brzina igre, položaj igrača, intenzitet kontakta i reakcija igrača. S obzirom na situaciju iz snimka, Doku podiže nogu a ovaj se "zabija" u tu istu nogu. Nije penal. Ako je po vama ovo penal, nadam se da će Džeko u mečevima protiv Ukrajine samo da se zabija u noge igračima i eto nama plasmana.
Grepka
Tako je, još je trebao rukom loptu skloniti od Mcalistera jer pobogu ovaj ide na loptu, Bože me sačuvaj kakvih ameba ima na svijetu, šteta je taakvim dijeliti zrak i zemlju planetu!
bk123
Peljto sve ti je oprosteno
saju701
Penal cist ko suza podero ga kramponima ali i ovaj VAR tesko smece
rime_
Izbio loptu a ovaj se ko sivonja zabio u njega. Sramota koliko su padali za penal
Var12
Pogledaj ponovo i ponovo i ponovo i vidi jeli Doku imao kontakt s loptom prije nego je raznio Maccu
rauber_bh
U sta si ti gledo?
Grepka
Džaba se upinješ Lfc će osvojiti uprkos svemu, dosadašnje krađe su mu otkinule najmanje 5 bodova, najmanje!!!
King_Kenny
...nije penal,jer dozvoljeno je protivnickog igraca u svom sesnaestercu nabiti nogom u rebra,bez da diras uopste loptu...to eje novo pravilo koje je vazilo samo na ovoj utakmici i to samo za igrace Manchester Cityja...to se dodatno placa inace...
Aspirator
Nikad mi liverpul nije smetao dok tvoje komentare nisam počeo citati lol … sad mi je svaka tekma koju ne pobjediti kao poklon od boga hahahaha truhni stoko
King_Kenny
...super,raduj se jer to ti je jedina radost u zivotu...ali na kraju ces ipak plakati jer Liverpool uzima 4 trofeja...
Aspirator
Sjecam te se dobro nakon Reala … tako ti je i ove godine ništa od bilo lakog trofeja hahaha
Mel_Glupsonn
Uzimate salgiju hahaha kakav magarac
rime_
Nije. To je slika nakon udaranja lopte i ništa ne dokazuje. Yebale vas sudije i penali
King_Kenny
...znaci ni pipnuo loptu nije,odbila se nakon sto je covjeka slozio dzonom u prsa...ali posto je City vec kupio titulu,od penala nema nista...
Aspirator
Crkni keni titule NEMAAAA
user1627592516
@Aspirator vidjet ces da ce je Liverpool osvojiti, sve su laksi protivnici ostali Liverpoolu. Arsenal sad igra sa sitijem ;)
Aspirator
Hahhha Liverpool al na krcu
Tutumaca
Sta se svadjate pitaj te zguzije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.