Liverpool će svoj meč Lige prvaka odigrati u Dortmundu

Protiv Midtjyllanda

Liverpool će svoj meč Lige prvaka odigrati u Dortmundu

Edmir Škorić

Midtjylland i Liverpool će svoj meč 6. kola grupne faze Lige prvaka odigrati u Dortmundu.

Pošto trenutno u Velikoj Britaniji važi pravilo o 14-dnevnom karantinu za sve koji dolaze iz Danske, odlučeno je da se utakmica igra na neutralnom terenu.

Trebalo je da se igra u Danskoj, ali na kraju je odlučeno da Dortmund bude domaćin utakmice između danskog i engleskog prvaka.

UEFA još nije potvrdila promjenu domaćina utakmice, ali je Borussia objavila kako će na njenoj Signal Iduni biti odigran meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool je Dance dobio s 2:0 na Anfieldu ranije, a Redsima je dovoljna jedna pobjeda u preostale dvije utakmice kako bi osigurao nokaut fazu. Osim sa Midtjyllandom, igrat će i sa Ajaxom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi