Liverpool odbio bogatu ponudu Barce za Coutinha
Foto: EPA

Katalonci ponudili 100 miliona eura

Liverpool odbio bogatu ponudu Barce za Coutinha

Već neko vrijeme se sjajni veznjak Liverpoola Philippe Coutinho povezuje s transferom u Barcelonu, a sada stižu vijesti da je iz katalonskog giganta stigla i zvanična ponuda za ovog brazilskog fudbalera.

"Jednostavno želim reći da Coutinho nije na prodaju. Pojavile su se priče da je on već igrač Barcelone, što je zaista smiješno", izjavio je jučer trener Liverpoola, Jurgen Klopp, a čini se da su na Anfieldu zaista odlučni u namjeri da zadrže sjajnog Brazilca u ekipi.

Naime, novinar radija Monte Carlo, Mohamed Bouhafsi, je na svom Twitteru objavio da je "Liverpool odbio ponudu Barce za Coutinha vrijednu 100 miliona eura."

Bouhafsi ističe i da to nije prva ponuda Barce za Liverpoolovog fudbalera, te da su Katalonci nešto ranije ponudili 80 miliona eura za njegove usluge, ali da je ta ponuda glatko odbijena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će Liverpool na kraju "popustiti" i prodati svog ponajboljeg igrača ostaje da se vidi, a očigledno je da se Barca "bacila" u potragu za fudbalerom koji bi u ovoj ekipi mogao zamijeniti Neymara, s obzirom da su sve glasnije špekulacije da će on uskoro pojačati PSG za nevjerovatnih 222 miliona eura.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi