Petorica na izlaznim vratima Liverpoola
Foto - EPA

Dosta promjena

Petorica na izlaznim vratima Liverpoola

Midhat Šljivak

Petorica fudbalera nalaze se na izlaznim vratima Liverpoola.

Prvi među onima koji odlazi sa Anfielda bit će nizozemski veznjak Georginio Wijnaldum, koji nije uspio da se dogovori o uslovima novog ugovora sa Redsima.

Spominje se da bi Wijnaldum mogao kao slobodan igrač pojačati Barcelonu, a pored njega još četvorica su na izlaznim vratima.

The Mirror tvrdi da su na listi za odlazak još Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri, Divock Origi i Joel Matip.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prodaja ovih fudbalera olakšat će klubu jer svi imaju poprilično visoke plate, a cilj je da se izdvajanja za plate malo smanje.

Vidjet ćemo da li će sva petorica na kraju napustiti Liverpool, ali sve su prilike da će na Anfieldu doći do određenih promjena u ekipi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi