Egipćani zadali glavobolju Kloppu zbog Salaha

Problemi za Redse

Egipćani zadali glavobolju Kloppu zbog Salaha

A. Čaušević

Liverpool bi novu sezonu mogao početi bez svog najboljeg igrača.

Opasnost da Mohamed Salah propusti uvodnio dio nove sezone je vrlo izvjesna i to zbog odluke FS Egipta.

Naime, Salah je uvršten na spisak igrača koji bi trebali nastupiti na Olimpijskim igrama od 23. jula do 8. augusta u Tokiju.

"Rekao sam javno da bih volio da ga imamo u timu na olimpijskom turniru i on to nije odbio, što također znači da želi da igra za nas. Salahovo učešće na Igrama je podržano od strane države, ministarstva sporta i Fudbalskog saveza Egipta, to je naš zajednički napor u cilju da osvojimo prvu olimpijsku medalju", rekao je Shawky Gharieb, selektor olimpijske reprezentacije Egipta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Liverpoolu su u strahu da bi igranje na Olimpijskim igrama preforsiralo Salaha jer je aktuelna sezona svakako izuzetno naporna.

Nova sezona u Engleskoj starta 14. augusta, a Salahu bi sigurno poslije turnira u Tokiju trebalo nekoliko sedmica pauze.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Nece on biti tad u Liverpoolu, napustice ih u junu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi