Nedopustiv propust Liverpoola: "I za ovo vam plaćamo osam miliona eura?"

Pogreška na Anfieldu

Nedopustiv propust Liverpoola: "I za ovo vam plaćamo osam miliona eura?"

Edmir Škorić

Liverpool je u srijedu navečer u derbiju kola pobijedio Tottenham s 2:1 i igrači Jurgena Kloppa preuzeli su vrh.

I dok su igrači i stručni štab ponovo odradili ono što se od njih očekuje, zakazali su Redsi u drugim segmentima. Konkretno, marketing služba i osobe zadužene za održavanje reklamnih panoa na Anfieldu.

Na službenoj turističkoj stranici male države Mauritius bili su bijesni jer je na bilbordu pored samog terena napisano "mauritus" umjesto "mauritius". Da stvar bude još gora, pogreška je napravljena u nazivu web stranice.

Odmah su uslijedile reakcije male zemlje sa Indijskog oceana, jedne od najturističnijih atrakcija na tom području. U novinama L'Express objavili su vijest i brzo se prisjetili da masno plaćaju za mogućnost oglašavanja na utakmicama Liverpoola.

"Za ovo plaćamo 8 miliona eura?", naslov je članka u kojem su također naglasili da taj novac, budući da je javan, dolazi iz džepa poreznih obveznika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kao dio posla sklopljenog u julu ove godine, šest puta po 20 sekundi se 'izvrti' reklama na Anfieldu na utakmicama Liverpoola. Odnosno, dvije minute, ali Liverpool je razočarao svog klijenta upisavši pogrešan naziv web stranice. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Iskreno ovaj kiks im je veća reklama nego da je odmah napisano ispravno.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi