Bruka navijača Manchester Uniteda: Zaustavili pogrešan autobus Liverpoola i probušili mu gume

Igrači idu drugim autobusom

Bruka navijača Manchester Uniteda: Zaustavili pogrešan autobus Liverpoola i probušili mu gume

Endin Čaušević

Manchester United i Liverpool večeras bi na Old Traffordu trebali odigrati veliki derbi u okviru 34. kola engleskog Premiershipa.

United i Liverpool su trebali ovu utakmicu odigrati prije desetak dana, ali je tada meč odgođen nakon što su navijači Crvenih đavola upali na Old Trafford u znak protesta protiv čelnika kluba - porodice Glazer.

Oni su bili bijesni što su čelnici Uniteda pristali da budu dio Superlige i zatražili su od njih da napuste klub. Zbog svih dešavanja odlučeno je da se meč odgodi i određen je večerašnji termin za odigravanje ovog derbija.

Utakmica između Manchester Uniteda i Liverpoola igra se od 21:15 sati, ali ponovo se dešavaju problemi na ulicama ispred stadiona.

Navijači Uniteda okupljaju se pred Old Traffordom gdje skandiraju protiv čelnika kluba i traže ostave. No, grupa njih je čak svojim automobilima blokirala put kako autobus Liverpoola ne bi mogao proći.

Autobus je stao u jednoj od ulica u blizini stadiona, a na kraju je policija morala reagovati i očistiti put. Pojedini navijači su čak probušili nekoliko guma na autobusu, ali nisu ni znali da je on skoro prazan.

Oglasi

Naime, Liverpool u gostujućim mečevima korsiti dva autobusa zbog epidemioloških mjera. U crvenom inače na gostujućim utakmicama putuju ostali treneri i ekonomi, a upravo je ovaj autobus zaustavljen.

Ispred hotela u kojem su još uvijek igrači Liverpoola nalazi se i crni autobus ovog kluba s kojim će fudbaleri doputovati na utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Uniteda su tako zaustavili pogrešan autobus i hvalili se fotografijama ispred njega, te mu bušili gume, ali očito nisu bili ni svjesni da fudbaleri Liverpoola uopšte nisu u njemu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Velika je razlika izmedju navijača i vandala. Navijači vole svoje - poštuju tuđe. Vandali misle da vole svoje tako što mrze i uništavaju tuđe. Ne znam koji moron se može ponositi ovakvim apsurdnim postupcima. Samo izbacit u šestu ligu pa nek onda igraju seosku ligu i dolaze sa vilama na utakmicu!
13 1
ArmiNN
Čuj bruka,MUDAAAA.Dok nasi samo po Fb pametuju i seru za sve živo,ovi bar rade sranja po Manchesteru,lp
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti