Najveći transfer mag tvrdi: Igrači ne žele u Liverpool
Foto - EPA

Fabrizio Romano tvrdi

Najveći transfer mag tvrdi: Igrači ne žele u Liverpool

M. Šljivak

Najveći mag za transfere u svijetu fudbala Fabrizio Romano tvrdi da trenutno veliki broj fudbalera ne želi potpisati za Liverpool.

Redsi imaju dosta problema sa povredama. Posebno se to odnosi na defanzivnu liniju gdje su ostali bez Virgila van Dijka do kraja sezone, a povrijeđeni su Joe Gomez i Joel Matip.

Rado bi Jurgen Klopp doveo određene zamjene, ali Romano tvrdi da igrači ne žele u Liverpool jer smatraju da neće igrati po povratu ovih zvijezda.

"Mnogi fudbaleri trenutno ne žele da dođu u Liverpool, da odigraju pet, šest ili sedam utakmica i da zatim izgube mjesto od zvijezda koji se vraćaju nakon povreda, te na kraju da završe sezonu ili više na klupi", rekao je Romano u svom Here We Go podcastu i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Liverpool je zato pri stavu. Ok, ako možemo nekog dovesti, dovest ćemo, ako ne, igrat ćemo sa igračima koje imamo", ističe Romano.

Pokušavaju Redsi sasvim sigurno da završe barem neko pojačanje u januaru, a vidjet ćemo hoće li im to poći za rukom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi