Uprava Liverpoola završila sav posao uoči prijelaznog roka, Klopp prezadovoljan

Potpisi su "pali"

Uprava Liverpoola završila sav posao uoči prijelaznog roka, Klopp prezadovoljan

E. Oštraković

Liverpool je završio još jedan jako važan posao pred prijelazni rok ovog ljeta, a radi se o ugovoru koji je potpisao omladinac ovog kluba Jarell Quansah.

Ovaj fudbaler je proveo drugi dio sezone na posudbi u ekipi Bristol Roversa gdje je odigrao sve utakmice za ekipu koju sa klupe predvodi Joey Barton.

Osim toga mladi je reprezentativac Engleske i od njega se očekuje zaista mnogo u periodu koji je pred nama, a sve to prepoznao je i Klopp.

Upravo od njega trener Liverpoola očekuje da bude novi igrač koji je iz omladinske škole uspio da se probije u prvi tim.

Osim Quansaha i mladi desni bek Isaac Mabaya potpisao je novi ugovor sa Liverpoolom, a sve to je potvrdio i klub.

Mladi osamnaestogodišnjak trenirao je sa prvim timom Liverpoola na prošlim pripremama, te se pokazao kao jako perspektvivan.

Ono što ga je u ovoj sezoni spriječilo da bude dosta bliže prvom timu kluba sa Anfielda jeste povreda koju je doživio na početku sezone.

Upravo Mabayu i Stefana Bajčetića su hvalili svi treneri u Liverpoolu, kao i sam Klopp, a Bajčetić se već probio do prvog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vjeruje se da bi ovo trebala biti godina kada će i ova dva mlada igrača dobiti priliku da pokažu šta mogu u prvom timu.

Naravno jasno je da će imati žestoku konkurenciju pogotovo jer se Liverpool mora pojačati kako bi sledeće sezone bio dosta konkurentniji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti