Totalni haos u Parizu: Brat zvijezde Liverpoola sa trudnom ženom se sakrivao ispred stadiona

Nestvarne scene

Totalni haos u Parizu: Brat zvijezde Liverpoola sa trudnom ženom se sakrivao ispred stadiona

Endin Čaušević

Organizatori finala Lige prvaka su se našli u velikim problemima i morali su pomjeriti početak meča u dva navrata.

Liverpool i Real Madrid su finalni meč trebali početi u 21 sat, ali je meč prolongiran sada za 21:30 sati zbog kašnjenja navijača engleskog kluba.

Veliki neredi se dešavaju ispred stadiona gdje navijači Liverpoola koji su došli u Pariz bez ulaznica na sve načine pokušavaju da uđu na stadion.

Francuski mediji objavili su da je policija morala reagovati i ispaliti suzavac kako bi smirila nerede, a navodno veliki broj navijača je uspio da uđe na stadion iako nemaju ulaznice.

Oni s ulaznicama sada ne mogu ući zbog velikog broja navijača na tribinama, a posebno na zapadnoj tribini gdje su navijači Redsa što je zaista nevjerovatno da se dešava u ovakvoj utakmici.

Također, objavljeno je da je probleme imao i brat igrača Liverpoola Joela Matipa, Marvin, koji je s porodicom došao u Pariz da prati meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je zbog suzavca morao da pobjegne i sakrije se s porodicom, a posebno da zaštiti svoju suprugu koja je trudna. Zaista nestvarne scene ispred stadiona u Parizu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovi Francuzi su nesposobni debili,ne znaju organizovati j*benu utakmicu.
2 6
Zulfikar
Snalaze se ljudi kako znaju i umiju a na organima reda je da ih sprijece u tome.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti