Važio za najružnijeg igrača u fudbalu, a danas ga u Parizu mnogi nisu prepoznali

Kuyt je kao vino...

Važio za najružnijeg igrača u fudbalu, a danas ga u Parizu mnogi nisu prepoznali

E. Čaušević

Pariz je večeras centar fudbalskog svijeta jer se u ovom gradu igra finale Lige prvaka.

Utakmica koja se čeka cijelu sezonu konačno će se odigrati večeras, a za tron u Evropi će se boriti Liverpool i Real Madrid.

Meč u Parizu privukao je veliki broj navijača iz Engleske i Španije, ali i poznatih ličnosti koje žele uživo da prate još jedan spektakl koji može donijeti samo Liga prvaka.

Veliki broj bivših igrača Liverpoola i Real Madrida okupili su se danas u Parizu kako bi navijali za svoje klubove.

Na finale je stigao i legendarni Dirk Kuyt koji je veliki dio svoje igračke karijere proveo u Liverpoolu. Kuyt je za Redse igrao čak šest sezona i bio je jedan od ljubimaca navijača ovog kluba.

Kuyt se našao u centru pažnje fudbalske javnosti jer su mnogi iznenađeni koliko se fizički promijenio ovaj 41-godišnjak.

Liverpool fans are loving Dirk Kuyt's unrecognisable new look | GiveMeSport

Poznato je da je Kuyt svojevremeno bio proglašen i za jednog od najružnijih igrača u fudbalu, ali danas je to malo drugačije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kuyt izgleda skoro neprepoznatljivo s novom frizurom i bradom, a tu su i blistavo bijeli zubi koji ostavljaju još bolji utisak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PapaK
A danas k'obiva lijep?
0 0
emir_89
Ruzniji neg ikad
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi