Liverpool spremio novi ugovor za Milnera
EPA

Ostaje na Anfieldu

Liverpool spremio novi ugovor za Milnera

Iskusni engleski fudbaler James Milner dobit će novi ugovor u Liverpoolu.

S obzirom da mu aktuelni važi do kraja tekuće sezone, prethodnih sedmica bilo je mnogo priča o Milnerovoj budućnosti, ali tačku na sve glasine stavio je Jurgen Klopp.

Unatoč tome što Milner danas ne dobija šansu koliko prethodnih sezona, menadžer Liverpoola poručio je kako je s 33-godišnjim fudbalerom itekako zadovoljan i da mu se sprema novi ugovor.

"Ne žurimo, nervoze uopšte nema. Milner je jako važan igrač za našu momčad i s njim stalno razgovaramo", kazao je Klopp, čiju izjavu prenose engleski mediji. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milner je na Anfield došao još 2015. godine i od tada je u dresu Liverpoola sakupio više od 130 nastupa. Prethodno je u karijeri igrao za Manchester City, Aston Villu, Newcastle i Leeds United.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi