Liverpool stiže u grad: "Samo se nadate da možete izbjeći debakl"

Warnock pred duel sa Redsima

Liverpool stiže u grad: "Samo se nadate da možete izbjeći debakl"

Liverpool nakon uspješnog izdanja u Ligi prvaka ovog vikenda nastavlja trku za titulu šampiona Engleske.

Kloppovi Redsi u nedjelju gostuju kod Cardiffa, a trener "Plavih ptica" Neil Warnock je svjestan da sudar sa Liverpoolom može značiti i ubjedljiv poraz njegove ekipe.

Cardiff mora tražiti bodove na svakoj od preostalih utakmica Premier lige, pa bi tako i poraz od favorizovanog Liverpoola bio težak udarac za Warnockove izabranike koji se grčevito bore za opstanak u eliti.

"Ne bih volio da primimo pet golova, kao što nam se to znalo dešavati ranije. Mrzim kada moja ekipa tako gubi koncentraciju", izjavio je Warnock, pa nastavio:

"Ali kada pogledate koliko kvaliteta imaju neki timovi, shvatite da vam mogu postići i više golova. Samo se nadate da možete pružiti dobru partiju i izbjeći debakl".

"Moramo pokušati, moramo dati sve od sebe zbog navijača koji će doći jer će stadion biti rasprodan... Biće to veliki dan, ali ne želim da to bude sjajna predstava, a da mi budemo razbijeni", istakao je Warnock."

Ukoliko vjerujete u veliko iznenađenje i pobjedu Cardiffa na domaćem terenu, kladionica MOZZART na ovu opkladu nudi kvotu 14! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Cardiffa i Liverpoola!

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cardiff se pred nedjeljni meč nalazi na 18. mjestu, u opasnoj zoni. Plave ptice imaju 31 bod, dva boda manje, ali i utakmicu više od Brightona koji je iznad crte.

Sa druge strane, Liverpool je prvi sa dva boda više i utakmicom više u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi