Liverpool želi Wernera, ali sve mora završiti do kraja aprila
Foto - EPA

Klauzula je jasna

Liverpool želi Wernera, ali sve mora završiti do kraja aprila

M. Šljivak

Timo Werner velika je želja ekipe Liverpoola.


Napadač RB Leipziga jedan je od igrača kojeg Jurgen Klopp od naredne sezone želi u svom timu, ali će engleski velikan posao s njemačkim fudbalerom morati da završi do kraja aprila kako bi ga dobio za 60 miliona eura.

Kako tvrdi Bild klauzula u ugovoru 23-godišnjeg fudbalera dopušta prodaju za 60 miliona eura samo ako se transfer dogovori prije 1. maja. Nakon toga njemački klub ima mogućnost da poveća cijenu.

Tako će Liverpool jednostavno morati da završi transfer do kraja aprila. Ako se to ne desi cijena više neće biti ista i Leipzig će je znatno povećati.

Werner se odavno povezuje s Redsima, a ranije je spominjan i kao potencijalno pojačanje Barcelone, te minhenskog Bayerna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je zaista odličan i ima učinak od 25 golova i 10 asistencija u 30 utakmica.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi