Sprema se transfer? Skaut iz Engleske 'snimao' Brozovića
Foto: EPA

Igra odlično u Interu

Sprema se transfer? Skaut iz Engleske 'snimao' Brozovića

Marcelo Brozović nalazi se na radaru Liverpoola, javljaju italijanski mediji.

Bivši fudbaler Dinama je s kapitenskom trakom vodio Inter do pobjede u milanskom derbiju (4:2), a na Giuseppe Meazzi bio je 'pod lupom' skauta Liverpoola koji je poslan po zahtjevu Jurgena Kloppa.

Italijani navode da je trener Liverpoola oduševljen nastupima 27-godišnjeg Brozovića i da će ga pokušati dovesti za sljedeću sezonu, a svjesni velikog interesa koji vlada za njim su i čelnici kluba.

Zbog toga su Nerazzurri već pripremili novi ugovor Brozoviću po kojem bi zarađivao znatno više nego sad. Navodno trenutno ima oko tri i pol miliona eura, a u slučaju da potpiše novi, plaća bi iznosila oko šest miliona na godišnjem nivou. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Novim ugovorom Inter se želi osigurati i ukloniti izlaznu klauzulu koju danas Brozović ima", navode italijanski mediji.

Skaut Liverpoola sasvim sigurno se zadovoljan vratio u Englesku. Upravo je Brozović bio strijelac jednog od golova u meču u kojem je Inter slavio rezultatom 4:2 i samim tim preuzeo lidersku poziciju u Seriji A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Ovaj klaun je samo ove sezone skrivio 5-6 primljenih golova Intera sa krivom predajom lopte na sredini terena, samo sto može trčati ko životinja, inače nula od igrača.
6 2
GigantMostarski
Ovo je zvijerka od igraca i pravi borac koji u prosjeku po utakmici pretrci nevjerovatnih 15,16 kilometara. Radilica kakvu bi svaki trener pozelio, a kako bi se tek u Kloppa uklopio
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi