Ljajić: Mancini me je ubijedio da dođem u Inter

Posljednje Interovo ljetno pojačanje

Ljajić: Mancini me je ubijedio da dođem u Inter

Adem Ljajić je posljednje pojačanje Intera koje je stiglo u ljetnom prelaznom roku.

Reprezentativac Srbije je na Giuseppe Meazzu stigao na posudbu iz Rome, a tvrdi da je za to najzaslužniji Roberto Mancini.

"Drago mi je da je transfer realizovan prije kraja prelaznog roka i što ću imati priliku da igram za tako jaku ekipu. Bilo mi je teško otići iz Rome, ali sam razgovarao s Mancinijem koji me ubijedio da dođem u Inter", rekao je Ljajić, koji će ponovo dijeliti svlačionicu sa Jovetićem:

"Stevan i ja smo igrali zajedno u Fiorentini i odlično smo se slagali. On mi je kao brat. Što se tiče nove sezone, pokušat ćemo osvojiti titulu. Znamo za dominaciju Juventusa, a mi ćemo ići korak po korak pa ćemo vidjeti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je Ljajića angažovao na jednogodišnju posudbu, uz opciju otkupa njegovog ugovora od Rome na kraju sezone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.