Ljajić poručio: Pazite na Miralema Pjanića
Foto: EPA

Reprezentativac Srbije 'najavio' gradski derbi

Ljajić poručio: Pazite na Miralema Pjanića

Ofanzivac Torina Adem Ljajić priznaje da je u prošlosti znao napraviti greške koje su ga skupo koštale, ali ističe da je sada "došlo njegovo vrijeme". Osvrnuo se Ljajić i na predstojeći gradski derbi između Juventusa i Torina i "upozorio" na Pjanića.

Reprezentativac Srbije se "proslavio" kada ga je, dok je nosio dres Fiorentine, udario trener Delio Rossi, dok je zbog, diskutabilnih radnih navika bio na meti kritika u Romi, ali i Interu. Ipak, Ljajić smatra da je pred njim novo poglavlje u karijeri.

"Napravio sam nekoliko grešaka u prošlosti. Ali nadam se da je sada došlo moje vrijeme. Sada igram iza napdača, to je pozicija koju preferiram. Osjećam se spremnim za derbi protiv Juventusa", izjavio je Ljajić za zvanični kanal Torina, pa nastavio:

"Prošle godine sam na Juventusovom stadionu postigao gol iz slobodnog udarca koji ću teško zaboraviti, bilo bi sjajno ponoviti to...Bianconeri su i dalje jaka ekipa, nisu tek tako osvojili šest titula prvaka Italije zaredom. Morat ćemo odigrati savršen meč, izaći na teren sa ispravnim stavom."

Potražite više informacija na temu Serie A:

U subotu se u Torinu očekuje veliki okršaj dvije "desetke" Adema Ljajića i Juventusovog Paula Dybale, ipak on ističe da je i Miralem Pjanić taj koji bi mogao praviti probleme Bikovima.

"Paulo Dybala? Neće to samo biti okršaj dvije desetke, pazite i na Miralema Pjanića...Dobro ga poznajem, bliski smo prijatelji. Puno toga ide preko njega", istakako je Ljajić

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi