Mihajlović se obrušio na Lopeza: Je*eni pas!

Nakon poraza od Rome

Mihajlović se obrušio na Lopeza: Je*eni pas!

Srbijanski trener Siniša Mihajlović ponovo se okomio na Maxija Lopeza.

U utakmici sa Romom iskusni Lopez je priliku dobio u posljednjih 10 minuta, a iako se uspio upisati u strijelce, trener Mihajlović ga je u svom stilu bukvalno isprozivao.

"Maxijeve kvalitete nikad nisam dovodio u pitanje. Sretan sam zbog njegovog gola, ali sam ujedno i ljut", izjavio je Mihajlović za italijanske medije, te dodao:

 "Da smo ga imali ovakvog u ekipi prije nekoliko sedmica, mogao je znatno da nam pomogne. Čim je sa 99 kilograma smršao na 94.5, dao je gol. Prvo treba da bude ljut na sebe. Bacio je godinu dana, je*eni pas."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac se ove sezone nije naigrao pretjerano kod Mihajlovića. Nastupio je u svega devet utakmica, od čega je u samo jednoj bio starter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi