Ljubav bez granica: Fudbaler Borca doniravši dio jetre spasio život ocu

Pokazao svu veličinu

Ljubav bez granica: Fudbaler Borca doniravši dio jetre spasio život ocu

Da život piše lijepe priče stara je i često upotrebljavana floskula, ali istinita. Primjer za to svakako nam je priča iz Jelaha čiji je glavni akter fudbaler tamošnjeg niželigaša Borca Kenan Mudrov.

Ovaj fudbaler se trenutno nalazi u bolnici, a razlog je njegov otac Razim kojem je donirao dio jetre kako bi se obavila prijeko potrebna transplatacija, te samim tim spasio život.

Obojica se nakon uspješne transplatacije osjećaju dobro, što je potvrđeno i na Facebook stranici tima iz Jelaha, a ovaj human i velikodušan gest svakako zaslužuje sve pohvale.

"Kenan i Razim su u dobrom stanju i nadaju se što prijem povratku u Bosnu i Hercegovinu. Tribine stadiona Borca su nezamislive bez uvijek veselog Razima i nadamo se da će se što prije vratiti na Šibove", stoji, između ostalog, na stranici Borca.

Kenan slovi inače za jednog od najboljih fudbalera u redovima Borca, u kojem također igra i njegov brat Vedad Mudrov.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi