Ljuca: Puno sreće Goraždu, iako su bili neprofesionalni na kraju

Prvi strijelac Goražda napustio klub

Ljuca: Puno sreće Goraždu, iako su bili neprofesionalni na kraju

E. Škorić

Sedin Ljuca, krilni napadač iz Goražda, napustit će ovaj tim iako je sa 16 golova bio prvi strijelac.

Sa 16 golova Ljuca je bio prvi strijelac Goražda s kojim je izborio plasman u Prvu ligu Federacije BiH, ali kako nije postignut dogovor s vodstvom kluba, odlučio se na odlazak.

"Želim da se zahvalim navijačima koji su bili uz mene i uz ekipu kompletnu sezonu i drago mi je što sam bio dio tima koji je Goražde odveo u Prvu ligu", rekao je Ljuca, dodavši:

"Iako sam postigao 16 golova i bio sam prvi strijelac ekipe, na neprofesionalan sam način obaviješten da nećemo nastaviti saradnju, ali svakako želim sve najbolje Goraždu u budućnosti".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti