Ljuti Krajišnici na Bilinom polju okačali transparent srceparajućeg sadržaja

Na tribinama Bilinog polja

Ljuti Krajišnici na Bilinom polju okačali transparent srceparajućeg sadržaja

Admin Čaušević

Oko 3.000 navijača nalazi se na tribinama Bilinog polja tokom utakmice Bosna i Hercegovina - Ukrajina. 

Svoje mjesto na tribini zauzeli su i Ljuti Krajišnici, jedna od najvrenijih navijačkih grupa reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Grupa navijača iz Krajine je na ogradi zakačila i transparent zaista srceparajućeg sazdražaja obzirom na tragičnu nesreću prije osam godina.

"Za vas smo davali i živote, od vas tražimo samo bodove", ispisano je na transparentu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećanja radi, u jesen 2013. godine nakon što je Bosna i Hercegovina u gostima pobijedila Litvaniju i plasiraa se na Svjetsko prvenstvo poginula su trojica pripadnika Ljutih Krajišnika.

Smrtno su stradali Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović. Oni su imali 23, 25 i 27 godina i do posljednjeg svog daha su navijali za BiH.

Top Komentari

Baboisback
Kapa dole za ljute Krajisnike
21 0
Junuz
Ne trazimo ni bodove,****s ga. Samo se borite i niko nista nece reci.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi