Brazil ispao na SP-a

Ljutiti brazilski navijač poručio: Neymar nije Brazil, Neymar ćao, Neymar ćao...

Endin Čaušević

Reprezentacija Brazila sinoć se oprostila od Svjetskog prvenstva nakon poraza od Belgije sa 2:1 u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Brazil je u Rusiju stigao kao najveći favorit za osvajanje zlatne medalje, ali Karioke već nakon četvrtfinala pakuju kofere i idu kući. Navijači Brazila sigurno su najviše očekivali od Neymar koji je sinoć totalno zakazao protiv Belgije.

Jedan od navijača ove selekcije nakon utakmice nije mogao sakriti svoje emocije i poručio je da Neymar ne predstavlja Brazil, te da nije ni blizu pravim legendama kao što su to Ronaldo ili Romario.

"Neymar je izgubljen i on ne predstavlja Brazil. Ronaldo je Brazil, Romario je Brazil. Neymar nije Brazil, Neymar ćao, Neymar ćao!", rekao je ljutiti brazilski navijač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi