Lloris: Bez izgovora, i dalje smo u igri
Foto: EPA

Tottenham poražen od Leipziga

Lloris: Bez izgovora, i dalje smo u igri

Ekipa Tottenhama poražena je sinoć u prvom susretu osmine finala Lige šampiona.

Spursi su na svom terenu ugostili RB Leipzig i na kraju izgubili s minimalnih 1:0, a jedini gol za njemački tim postigao je Timo Werner s bijele tačke.

U utakmicu Tottenham je ušao bez ijednog klasičnog napadača, ali svejedno u tome Jose Mourinho i njegovi igrači ne traže izgovore, već vjeruju da svejedno mogu proći dalje.

"I dalje smo u igri. Da smo primili i drugi gol, onda bi bila drugačija priča. Moramo ostati pozitivni, nismo igrali loše, pogotovo u posljednjih 20 minuta. Bili smo blizu gola", kazao je golman Tottenhama Hugo Lloris.

Prokomentarisao je i povredu koju je zadobio Heung-Min Son.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znamo kakva je situacija, ali ne žalimo se. Ne treba da tražimo izgovore već da se držimo zajedno i da budemo profesionalni. Sada moramo da budemo prava ekipa", poručio je Francuz.

Uzvratni meč se igra 10. marta u Leipzigu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi