Lloris ipak nije doživio nikakav lom, večeras napušta bolnicu?
Izledalo je da je Francuz doživio težak lom ruke

Čini se da Pochettino i navijači Spursa ipak mogu odahnuti

Lloris ipak nije doživio nikakav lom, večeras napušta bolnicu?

S. Pašalić

Tottenham je danas doživio neugodan poraz na gostovanju kod Brightona rezultatom 3:0.

Mauricio Pochettino je ipak pored još jedne jako loše predstave svog tima dobio i dodatni razlog za zabrinutost i to u ranoj fazi utakmice.

Naime, domaći su već u 3. minuti poveli sa 1:0 golom Murphyja, a sve je bila posljedica greške golman Spursa, Huga Llorisa koji ju je nakon toga pokušao ispraviti, ali je na kraju na nosilima morao napustiti igru zbog povrede.

Francuz je nezgodno pao i činilo se da je došlo do teškog preloma ruke.

Sada ipak novinar Vincent Menichini tvrdi da golman Tottenhama nije pretrpio nikakav lom i da se radi samo o iščašenju, te da bi već večeras mogao napustiti bolnicu.

Ukoliko se ovo potvrdi, bit će to nešto bolja vijest za Pochettina koji je mogao ostati bez prvog golmana na puno duži period.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi