Llorisov izraz lica nakon drugog gola Liverpoola hit na društvenim mrežama

Nije mogao vjerovati kako su primili gol

Llorisov izraz lica nakon drugog gola Liverpoola hit na društvenim mrežama

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama doživjeli su poraz na gostovanju protiv Liverpoola (2:1) u derbiju 32. kola engleskog Premiershipa.

Tottenham je u finišu utakmice mogao s tri boda napustiti Anfield jer su imali dvije nevjerovatne prilike za drugi gol, ali to nisu iskoristili. I kako u fudbalu to bude Liverpool je žestoko kaznio londonski klub za ove promašaje.

Redsi su u 90. minuti uspjeli da dođu do gola i velike pobjede koja ih vraća na prvo mjesto. Nakon što je Hugo Lloris odbranio udarac Mohameda Salaha očajno je reagovao Toby Alderweireld.

Belgijski štoper je napravio nevjerovatnu grešku i postigao autogol, a njegovi saigrači nisu mogli da vjeruju šta se dešava. To najbolje oslikava fotografija na kojoj se vidi Llorisov izraz lica koja je postala hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti