Lokomotiva angažovala Halilovića, uskoro i nova pojačanja

Član Druge lige Sjever

Lokomotiva angažovala Halilovića, uskoro i nova pojačanja

S. Mlaćo

Šestoplasirana momčad Druge lige Sjever, Lokomotiva iz Miričine, u svoje redove angažovala je sada već bivšeg prvotimca Proletera iz Slavionivića Almira Halilovića.

Ovaj 34-godišnjak u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Gradinu, Mladost Župču, Slogu Simin Han, Slobodu iz Tuzle, Bratstvo, Zvijezdu Gradačac, Orašje, te će sigurno biti veliko pojačane za Lokomotivu.

"Želimo mu puno sreće i dobrih utakmica u našem dresu", istakli su iz Lokomotive.

"Uprava kluba nije uspjela dogovoriti nastavak saradnje sa Hadžić Arminom te on nije više član Lokomotive. Nije nam poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru a mi mu u svakom slučaju želimo puno sreće i da nastavi sa dobrim igrama kakve je pružao u Lokomotivi.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Pored Halilovića klub je angažovao još četvoricu igrača čija imena ćemo objaviti onog trenutka kad se završe formalnosti oko registracije", saopštili su iz ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi