6

Komentari (6)

Vienner
Treba ukinuti seoske lige nek idu u sumu s drvima radit i obradjivat zemlju nije za svakog fudbal
nedoni46
Kad skontas da se u prvoj ligi federacije i rsa udaraju ko stoka, zamisli tek sta se u nizim ligama desava
Zgembic
@Vienner, prijatelju nije do liga nego do nas!
U drzavi u kojoj vlada lopovluk i svaki jado partijski podoban moze sta hoce. Gdje su sudovi u sluzbi partija, gdje nema pravde i zakona, gdje je policija povezana da mafijom, gdje FSBiH boli guzica za svima osim za njihove stolice... BEZVLASCE!
U svakoj normalnoj drzavi ovakav pojedinac se suspenduje dozivotno iz fudbla, podnosi se krivicna prijava i na kraju placa se odsteta pa se nebi ponavljali tako cesti slucajevi kao kod nas.
Zulfikar
I Premijer liga je seoaka, pogotovo kada je u pitanju infrastruktura i krezavi bolesnici na tribinama.
WOLF20
to_je_tako
Dođu vam ljudi u goste i još vas istuku. Eee Boze sačuvaj, umjesto da vi koji pratite to sa strane, zovete još nekolicinu vaših kao “pojačanje”, pa kad dođu, ni ne čekate prvi sljedeći prekršaj, nego uletite usred utakmice i rastaviti ih batinama nasred terena, vi doživljavate da vas oni kući tuku. Moj Boze! ??‍♂️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.