Bh. niželigaš se hvali da ga želi kupiti američki biznismen

Objava koja je izazvala dosta pažnje

Bh. niželigaš se hvali da ga želi kupiti američki biznismen

A. Čaušević

Novi strani investitor u bh. fudbalu? Odgovor na pitanje koje ćemo saznati narednom periodu, pod uslovom da objava bh. niželigaša tačna. 

Naime, Lokomotiva iz Mirične je minulog vikenda zaintrigirala dobar dio lokalne javnosti objavom na Facebooku da će ih uskoro preuzeti američki biznismen.

"Upravo smo dobili potvrdu onoga o čemu se već nekoliko dana tiho i sa velikom radošću govorkalo po Miričini.

Jedan veliki gospodin i veoma uspješni biznismen i poslovni čovjek iz Sjedinjenih Američkih Država, koji sa svojim saradnicima želi od Lokomotive da napravi veliki klub, upravo nam je poslao poruku koju u cjelosti prenosimo napisanu na engleskom jeziku, a koja glasi:

‘GloBiH, LLC is working with Lokomotiva! We are not interested in working with anyone else! Unless it’s in Lokomotiva interest’!

Za sada toliko. Ime velikog gospodina, koji nam je dao odobrenje da ovo objavimo, ćemo otkriti nekom drugom prilikom", otkrili su iz Lokomotive.

[facebook]https://www.facebook.com/fklokomotivamiricina/posts/2625863520892307[/facebook]

U prevodu s engleskog na bosanski kompanija GloBiH LLC je poručila da želi sarađivati s Lokomotivom te da ih ne interesuju drugi klubovi, osim ako to nije u Lokomotivinom interesu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Podaci na interenetu o kompaniji GloBiH su veoma šturi. Radi se o kompaniji koja je registrovana u BiH i to kao društvo sa ograničenom odgovornošću te se bavi trgovinom odjeće i obuće na veliko.

Inače, Lokomotiva se takmiči u trećeg rangu bh. fudbala, odnosno Drugoj ligi FBiH grupa Sjever. Trenutno su 10. na tabeli sa 12 bodova. U posljednjem meču su sa 2:0 pobijedili Slaven.

Top Komentari

Trpim
Manite se šupljih priča.Svi hoće ulagat a nigdje marke od Želje, Sarajeva pa do mjesni zajednica. Jedini Asmir što ulaže i njega treba i podržat.
5 0
Mackintosh
U Pentagonu se danas raspravlja o Mircini! hahahahahahahahahahahahahahaha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije