9

Komentari (9)

user1655831611
Trebalo je protiv Rijeke i Osijeka utakmicu zakazat
StarMo1905
HNL dizu u nebesa, jedino financijski su jaci. Hajduku smo dali 3 ,varazdinu 3, lokomotivi u 2 utakmice 7 komada. Daj nam i Dinama da i njega napunimo
pero98
I kad krenu euro utakmice onda ce se svi cudit zasto bh klubovi ne mogu u skupine.
plemic
da je onaj hajvan hađibegić čitap ss.ba znao bi da biblija svaku tekmu da barem jedan pogodak.
Antaaaaa
Ma kakav Nemanja, nije ni 50 golova dao proslu sezonu
Skender
Ma nisu ovi hrvatski klubovi nista bolji od nasih (osim Dinama). Moze li se neko sjetiti kada je Hajduk u pripremnoj ili trening utakmici pobijedio listicu (Ja se ne scjecam). Ili zijane ili izvuku bod.
Ti mora da si pijan.Liga je to zemlje koja je druga u Rusiji,treća i Kataru i druga u Nizozemskoj.Svi igrači reprezentacije dolaze iz tih klubova a ne sa Marsa.A gdje subse BiH klubovi ili reprezenzacija uopće plasirali?A kamoli osvojili neko mjesto u vrhu.Zrinjski je počeo odskakati od drugih kad je počeo kopirati preko Hrvatskih trenera tu školu.I kantati Hrvatske klubove.Ostali i BiH su zasad dsleko osim možda,Sarajeva.
pero98
Dijete drago, ti ni ne znas cemu pripreme sluze. Saznat ces kad budes vidio tri ili cetiri hrvatska kluba u zadnjem pretkolu necega a vi eventualnog jednog.
Njazri94
Volim te bola!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.