Predsjednik NK Travnik za SportSport.ba

Lolić: Do početka sezone dovest ćemo još četiri nova igrača

S. Mlaćo

Nova sezona Prve lige Federacije BiH bit će sigurno veoma neizvjesna i uzbudljiva. 

Posljednji od svih prvoligaša sa pripremama su startali nogometaši Travnika koje sigurno očekuje teška sezona.

Ipak, na Piroti vjeruju da mogu ostvariti svoj cilj i planove.

"Nova sezona Prve lige Federacije bit će sigurno veoma neizvjesna i uzbudljiva. Posljednji od svih prvoligaša sa pripremama su startali nogometaši Travnika koje sigurno očekuje teška sezona.

Ipak, na Piroti vjeruju da mogu ostvariti svoj cilj i planove.

"S obzirom da smo imali tu sreću da izvučemo broj jedan i da igramo prve dvije utakmice kod kuće, možemo biti zadovoljni. Svakako nas očekuje najteža godina u Prvoj ligi Federacije, ali nadamo se da ćemo ostvariti naš plan u prvoj polusezoni", kazao je za SportSport.ba predsjednik Vezira Alem Lolić.

Tim sa Pirote doživio je dosta promjena u igračkom kadru.

"Mi smo zadnji počeli sa pripremama i zadnji smo počeli dovoditi igrače, ali smo već ozvaničili 3-4 nova igrača, dok ćemo u narednim danima ozvaničiti još četiri nova lica", otkriva naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvi čovjek tima sa Pirote govorio je i o novim čelnicima kluba, te poslu koji ih očekuje.

"Vjerujte od datuma kada smo mi iz nove Uprave preuzeli tu obavezu, danonoćno radimo kako bi što prije stvorili što bolje uvjete. Nama je osnovni cilj napraviti čvrst i jak klub, napraviti strukturu koja će dugoročno donositi velike rezultate. Krećemo sa Akademijom i stvarima koje evropski klubovi trebaju da imaju", dodao je Lolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti