Lončar na meti klubova iz Španije i Njemačke

Reprezentativac BiH

Lončar na meti klubova iz Španije i Njemačke

Rijeka bi, prema najavama hrvatskih medija, mogla uskoro prodati Stjepana Lončara.

Na Rujevicu je bh. fudbaler došao iz Širokog Brijega i za kratko vrijeme postao neizostavan kotačić u prvoj postavi Riječana, a zapaženi nastupi donijeli su mu i mjesto u reprezentaciji BiH.

Zbog svega toga Lončar je danas jedan od najvrijednijih eksponata u izlogu Rijeke, a Sportske novosti otkrivaju da je u proteklom periodu na klupsku adresu najviše upita dolazilo iz Njemačke i Španije, konkretno od Alavesa i Fortune Dusseldorf.

"Ako zadrži razinu forme prije prekida sezone, neće biti iznenađenje ako se pojavi još neki imućniji interesant", navodi pomenuti hrvatski list.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

I Riječanima je u interesu prodati Lončara. Bijeli funkcioniraju po modelu prodaje od onoga što se stvori ili afirmiše, pa je tako svaki prijelazni rok zadnjih pet-šest sezona prilika da se učvrsti klupski budžet.

Top Komentari

pero98
Odlican igrac.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi