Lončar se obrukao: Komičan autogol Zmaja za kraj blamaže u Armeniji

Zaista nevjerovatno...

Lončar se obrukao: Komičan autogol Zmaja za kraj blamaže u Armeniji

S. Mlaćo

Zmajevi su poraženi u Armeniji 4:2 i sada se nalazimo u veoma teškoj situaciji. Zauzimamo tek četvrto mjesto i sigurno da će biti burno u našem taboru u narednim danima.

Armenci su pružili kvalitetnu partiju i zasluženo slavili.

U četvrtoj minuti sudijske nadoknade Armenci su završili priču. Ubacio Mkhtariyan je ubacio, a Lončar skrenuo loptu u svoju mrežu te se zaista obrukao.

Treba istaći da je Lončar ušao u igru, te će ovaj meč pokušati što prije da zaboravi.

Top Komentari

mer12
pusti Loncara golman je kriv nista taj odbranio nije i Zukanocic najgori igrac na planeti...stidi se savezu i Besic glumi Mesija a Krunic sjedi na klubi ne bil se prodao mafijasi
19 5
BJB1
Dugo mi je trebalo da skontam zasto besic nigdje nemoze da se izbori za mjesto u nekoj ekipi Mjenjali se treneri al isto,al covjek je prava fudbalska seljacina.0 od igraca,imamo mi drugih igraca sigurno,gori ne.mogu biti!!! Zukanovicu i besicu ma dosta brate,imajte ponosa,ljudskosti i recite neznam ja ovo brate,okanite se reprezentacije. Pusite kurac ukratko
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi