Insigne: Žao mi je, kapiten to ne bi smio raditi

Kapiten Napolija se ispričao

Insigne: Žao mi je, kapiten to ne bi smio raditi

E. Oštraković

Napadač Napolija i kapiten tog tima Lorenzo Insigne ispričao se zbog onoga što je uradio prije dva kola.

Insigne je isključen na San Siru protiv Intera u porazu 1:0, pa je morao da propusti duel u Rimu protiv Lazija, gdje je njegova ekipa sinoć poražena s 2:0.

"U Milanu sam se osjećao jako loše, prije svega što sam napustio ekipu i ostavio ih s 10 ljudi na terenu. Jedan kapiten to ne bi smio raditi", izjavio je Insigne, pa je dodao:

"Žao mi je, jučer je trener imao jako malo mogućnosti u napadu i već smo bili u problemima s napadačkim dijelom. Ali gledam unaprijed i razmišljam o srijedi i narednoj utakmici. Moramo da osvojimo tri boda nakon ova dva poraza".

Potražite više informacija na temu Serie A:

U srijedu će Napoli ugostiti Torino na San Paolu, a Insigne se vraća u sastavu posjednjoj utakmici Napaolija u 2020. godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi