Kraj noćne more za Lorisa Kariusa

Liverpool ga pušta u januaru

Kraj noćne more za Lorisa Kariusa

Edmir Škorić

Njemački golman Loris Karius napokon može da odahne.

Karis je član Liverpoola, ali dres Redsa nije nosio još od finala Lige prvaka 2018. godine, kada se nije proslavio.

Nijemac je bio na posudbama u Bešiktašu, a potom i Union Berlinu. Turci su ga vratili zbog propusta, a u njemačkom klubu je prošle sezone odigrao samo četiri utakmice.

Ovo ljeto nije uspio da nađe novi tim, pa je ostao u Liverpoolu, ali naravno nema priliku da brani. Klub je sada odlučio da mu izađe u susret i da ga pusti u januaru da ode bez odštete.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Kariusu je samo da pronađe klub koji ga želi i besplatno može da ide, iako će se naravno odreći vjerovatno dobrog ugovora koji je imao s engleskim klubom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi