Loša reakcija Ter Stegena koštala Barcelonu u San Sebastianu
Foto - EPA

Barci bod protiv Sociedada

Loša reakcija Ter Stegena koštala Barcelonu u San Sebastianu

Midhat Šljivak

Real Sociedad i Barcelona odigrali su meč bez pobjednika (2:2) u susretu 17. kola La Lige.

Jako dobar meč viđen je u San Sebastianu, a na kraju pobjednika u ovom duelu nije bilo.

Domaći su prvi stigli do gola. Igrala se 12. minuta kada je Busquets skrivio penal, a Oyarzabal je precizan za prednost od 1:0.

Ipak, na odmor se otišlo neriješenim rezultatom. U 38. minuti Griezmann je pogodio za 1:1 nakon brze kontre.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Barca je povela. Ponovo je to bio brz napad Katalonaca, Messi je nesebično uposlio Suareza koji pogađa za 1:2.

Novi gol viđen je u 62. minuti. Postigao ga je domaći tim preko Isaka, a loptu je na nogu švedskom napadaču za 2:2 spustio golman Ter Stegen.

Do kraja se rezultat nije mijenjao i ostalo je 2:2, pa će Barca barem do sutra biti prva kada Real Madrig gostuje Valenciji.

Ipak, u srijedu ih čeka veliki spektakl, a to je upravo duel sa Realom na Nou Campu i to će sigurno biti praznik fudbala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 17. kolo:

Real Sociedar - Barcelona 2:2

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Koliko je ono penal Busquetsa, toliko je nad Piqueom. Ali nema sudija muda svirati penal za goste u 92. minuti...
0 2
Mirsad1705
Ni riječi o penalu u sudijskoj nadoknadi, kada je oboren Pike u kaznenom prostoru Real Sosijedada, koji sudija normalno nije svirao, ali jeste za domaće kod rezultata 0:0. To je nažalost normalna pojava u španskoj Primeri, kada je Barsa u pitanju, redovno se štimaju bodovi madridskom Realu...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi