Ronaldinho: Ne mogu reći da je Messi najbolji u historiji

Legenda Barce se oglasila

Ronaldinho: Ne mogu reći da je Messi najbolji u historiji

Legendarni fudbaler Barcelone Roaldinho smatra da Lionel Messi nije najbolji igrač u fudbalskoj historiji. 

Ronaldinho, koji je svojevremeno s Messijem žario i palio u Barceloni, smatra kako ima još mnogo dobrih igrača kroz historiju, ali da je Messi najbolji u svojoj eri.

"Drago mi je da je Messi osvojio šestu Zlatnu loptu jer mi je on veliki prijatelj. Ne volim poređenja jer je teško reći ko je najbolji u historiji", kaže Ronaldinho i dodaje:

"Tu su Diego Maradona, Pele, Ronaldo... Ne mogu reći da je Messi najbolji ikada, ali je najbolji u svojoj eri".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Ronaldinho je i sam tokom karijere osvojio Zlatnu lotpu i to za 2005. godinu, a mnogi smatraju da je mogao i trebao ih osvojiti više.

Messi je za sada na brojci od šest ovakvih priznanja što je apsolutni rekord, ali svakako da ni Cristiano Ronaldo do kraja karjere neće odustati od namjere da ga stigne ili prestigne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Panjevi7
Za mene je Ronaldo (Brazil) najjači u historiji! Oko toga se slazu svi veliki igrači!
2 1
Bhf111
Nema njega Ronaldo kad stici gotovo je
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi