Loša slika dolazi iz Atine, grčki huligani su stupili na scenu
Još u ponedjeljak navečer su se navijači AEK-a obračunavali s gostima iz Holandije, a evo sve se nastavlja i večeras

Ajaxovim navijačima neće biti lako

Loša slika dolazi iz Atine, grčki huligani su stupili na scenu

Edmir Škorić
Teme:

Kako se i očekivalo, meč AEK-a i Ajaxa ne može da protekne bez incidenata na tribinama

Uvertira u meč u Atini bili su jučer neredi na ulicama, pošto su grčki huligani imali okršaj s grupom gostujućih navijača.

I večeras je počelo u tom tonu. Navijači Ajaxa smjestili su se u svoj sektor na tribini, ali suočavaju se s raznim nevoljama.

Na jednom od snimaka koji su dostupni na internetu vidi se kako grčki huligan ulazi u teren, prilazi sektoru s navijačima iz Holandije i onda baca baklju prema njima.

Susret je tek počeo, ko zna šta nam ova noć u grčkoj prijestolnici donosi...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Edin Merlin
Grci ko i srbi,teški ološ i primitivci. Za njih nije sport nego krampe lopate i prisilni rad ‼️
30 4
Leo
Joj, kad se sjetim kako su grčki igrači nakon utakmice u BiH pisali po društvenim mrežama: "Bježimo iz selendre". E vala daleko ste otišli XD
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi