U Atini pravi rat: Eksplozije na sve strane, Ajaxovi huligani napadaju Grke
(Foto: Screenshot) Ajax sutra protiv AEK-a želi potvrditi plasman u osminu finala Lige prvaka, a navijači ovog kluba su večeras odlučili napraviti haos

Žestoki obračuni

U Atini pravi rat: Eksplozije na sve strane, Ajaxovi huligani napadaju Grke

Minuli sportski vikend je protekao u sjeni nereda u Buenos Airesu, gdje su u glavnim ulogama bili huligani River Platea koji su napali autobus Boca Juniorsa pred revanš meč finala Copa Libertadoresa.

Međutim, večeras u Atini plamti pravi huliganski rat. Naime, sutra navečer će domaći AEK odmjeriti snage sa Ajaxom u utakmici grupne faze Lige prvaka, pa je određeni broj navijača holandskog kluba već doputovao u Grčku.

Oni su večeras potpomogniti "kolegama", navijačima Cracovije i Panathinaikosa krenuli u potragu za navijačima AEK-a.

Ubrzo su ih pronašli i napali bar u kojem se pristalice AEK-a uglavnom okupljaju. Došlo je do žestokih sukoba, a na snimcima koji stižu iz Atine mogu se čudi snažne eksplozije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

pogba69
Nabit će ih Grci zbog ovog kurčenja
6 24
mer12
grci najveci divljaci
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi